Hulp bij klachtbehandeling


Ton Vendrig heeft sinds 1992 ruime ervaring opgedaan met het veterinair tuchtrecht. Als dierenarts en jurist heeft hij reeds vele klagers en dierenartsen bijgestaan bij de behandeling van klachten bij het Veterinair Tucht- en Beroepscollege.

Ton is in 1975 afgesturdeerd als dierenarts en heeft een gezelschapsdierenpraktijk in Nederhorst den Berg.

In 1992 is hij als jurist afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft zich daarna naast zijn dierenartsen praktijk toegelegd op het veterinair tuchtrecht. Hiervoor bestudeerd hij alle uitspraken die de afgelopen jaren verschenen zijn. Dit zijn er meer dan duizend. Hiervan heeft hij een uitgebreide database samengesteld. Van iedere situatie is altijd een vergelijkbare terug te vinden. Er is daardoor een goed overzicht ontstaan van hoe het veterinair tuchtrecht functioneert. Hij heeft hier reeds 2 boeken over geschreven en is thans bezig met de voorbereiding van een derde boek.

Als raadsman kan hij u bijstaan bij de behandeling van klachten. Allereerst kan hij goed beoordelen wat de waarde van de klacht is en hoe de klacht het beste kan worden ingediend. Daarnaast kan hij inzicht geven op welke wijze de klacht zal worden afgedaan. Ton Vendrig stelt zich beschikbaar als adviseur om uw zaak te beoordelen en als gemachtigde om uw zaak te behartigen bij het Veterinair- Tucht- of beroepscollege. Deze werkzaamheden doet hij voor particulieren en dierenartsen.

Heeft u vragen of wil u verdere informatie dan kunt u kontakt opnemen met Ton Vendrig.

Tel.: 0294253519

E mail: Ton Vendrig